AIOS Longziekten

2 september 2019  Martini Ziekenhuis  (Groningen)

De vakgroep Longziekten van het Martini ziekenhuis is voor het jaar 2020 op zoek naar een gemotiveerde

AIOS Longziekten

 

Wij bieden een plek in ons enthousiaste team waarbij er een prettige omgang is tussen assistenten, longartsen en verpleging. De vakgroep beschikt over de volledige opleiding tot longarts en we worden altijd positief genoemd om onze veilige leeromgeving met betrokken longartsen, die laagdrempelig benaderbaar zijn.  Er zijn normaal ongeveer 5 AIOS in opleiding, die in de verschillende fases van hun opleiding veel met elkaar samenwerken.

 

De Afdeling Longziekten van het Martini ziekenhuis biedt een gevarieerde en  volledige opleiding tot longarts.  Er is een verplichte academische verdiepingsstage. Verdere stages kunnen in overleg worden vorm gegeven in het OOR. Er wordt onderwijs en stages georganiseerd in het OOR NO georganiseerd samen met het MCL Leeuwarden, Isala Zwolle, UMCG Groningen en Medisch Spectrum Twente te Enschede. 

De maatschap Longziekten bestaat uit 7 longartsen. Wij oefenen het vakgebied in de volle breedte uit, we worden ondersteund door een team van gespecialiseerde verpleegkundigen.

Interesse?

Je sollicitatiebrief met CV kun je voor 1 oktober 2019 richten aan de heer dr. J.W.G. van Putten, longarts en opleider longziekten via het secretariaat: Longziekten@mzh.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. J.W.G. van Putten of een van de andere longartsen te bereiken via 050 – 534 59 30 (secretariaat longziekten).