ANIOS Longgeneeskunde

5 september 2019  Erasmus MC  (Rotterdam)

De afdeling Longgeneeskunde van het Erasmus MC heeft per direct een vacature voor een

ANIOS Longgeneeskunde

Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en vooroplopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Longziekten is onderdeel van het Thoraxcentrum. Planning, efficiency, borging van processen en een kwalitatief goede en veilige patiëntenzorg zijn belangrijke aspecten. Daarnaast is de focus van de groep de afgelopen jaren meer komen te liggen op research, experimentele en tertiaire behandeling. Dit zorgt voor een zeer gevarieerde en uitdagende werkomgeving.

De afdeling longgeneeskunde is erkend door de NFU als Expertise Centrum op het gebied van longtransplantatie, interstitiële longziekten, pulmonale hypertensie, infectieziekten (waaronder CF en TBC) en thoracale oncologie. We verzorgen de opleiding tot longarts, welke landelijk als zeer goed bekend staat gezien de uitgebreide kennismaking met een veelheid aan pathologie en de diverse mogelijkheden voor verdiepingsstages.  Bij gebleken geschiktheid behoort uitzicht op een opleidingsplaats tot de mogelijkheden. Ook zijn er diverse opties voor het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Profiel

Je bent geregistreerd als basisarts en hebt affiniteit met longgeneeskunde. Je werkt graag zelfstandig, functioneert goed in groepsverband en je bent communicatief zeer vaardig.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leon van den Toorn, Longarts, Opleider afdeling Longziekten, telefoon: 010 – 703 41 81 of 06-30637887.

Meer informatie