ANIOS Longziekten

14 januari 2020  Radboudumc  (Nijmegen)


ANIOS Longziekten

  • 46 uur per week
  • Bepaalde tijd, 1 jaar met uitzicht op verlenging
  • Inschaling vindt plaats in schaal 11A: min € 3.543,- - max € 4.890,- bruto per maand bij volledig dienstverband (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste en flexibele ANIOS, die zo spoedig mogelijk ons team willen komen versterken.
Als ANIOS op de afdeling Longziekten ben je actief in de klinische patiëntenzorg, op de polikliniek en in de ambulante patiëntenzorg. Je werkt onder supervisie en leert alle aspecten van het werken op de verschillende gebieden van longziekten goed kennen. In het Radboudumc Longziekten kom je ook in aanraking met specifieke deelgebieden binnen de longziekten zoals longrevalidatie, tuberculose en longoncologie inclusief de zorg voor longchirurgische patiënten.

Samen met je collega ANIOS en AIOS verzorg je de diensten. Bij gebleken geschiktheid kan de ANIOS in een later stadium mee solliciteren voor een opleidingsplaats. Tevens sluit de vergaarde kennis ook goed aan op het curriculum van de huisartsenopleiding.

Het profiel

  • BIG geregistreerde arts.
  • Klinische ervaring en wetenschappelijke belangstelling is een pre.
  • Een teamspeler met een flexibele instelling.
  • Een enthousiaste werkhouding en in staat het hoofd koel te houden in acute situaties.
  • Communicatief, didactisch en sociaal vaardig.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Organisatie

De afdeling Longziekten van het Radboudumc bestaat uit 14 longartsen, twee klinisch fysiologen en arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en verpleegkundigen en paramedici. We werken als één team verspreid over twee locaties, namelijk locatie Dekkerswald en locatie Heyendael. Tijdens bereikbaarheidsdienst werk je voor beide locaties. Tevens vinden wij het belangrijke dat een (jonge) arts zich ontwikkelt en bieden hier dan ook de leeromgeving voor.

Het Radboudumc

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. 
Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Opmerkingen en contactinformatie

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met Monique Reijers, longarts via
( 024) 361 03 25.  
 
Graag solliciteren vóór 2 maartvia het online sollicitatieformulier op de website van het Radboudumc.