ANIOS

5 januari 2021  Spaarne Gasthuis  (Haarlem)

Arts-assistent (ANIOS) Longgeneeskunde

Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland. Bij het Spaarne Gasthuis werken zo'n 4200 medewerkers en ruim 290 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons 'te gast' is. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen het Spaarne Gasthuis werken de vrijgevestigde specialisten samen in de Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland (MSCK).

De functie

Samen met meerdere assistenten draag je op de afdeling Longgeneeskunde zorg voor de (poli) klinisch patiënten. Je werkt onder laagdrempelige supervisie van een van de longartsen. Afhankelijk van jouw ervaring krijg je een ruime zelfstandigheid. Na een inwerkperiode op de afdeling zie je patiënten op de spoedeisende hulp, verricht je consulten en word je in de gelegenheid gesteld spreekuren te draaien op de polikliniek.
Je draait diensten volgens rooster.

De afdeling

De afdeling longgeneeskunde in het Spaarne Gasthuis staat garant voor een goede werksfeer, laagdrempelige supervisie en scholing gericht op verdere ontplooiing van jouw kennis en vaardigheden. Ons patiëntendossier is volledig gedigitaliseerd. De klinische zorg wordt verzorgd op onze locaties in Haarlem en Hoofddorp.

Wie wij zoeken

Je bent een enthousiaste ANIOS met een afgeronde opleiding geneeskunde en met aantoonbare affiniteit met de longgeneeskunde.

Wat wij bieden

  • Een contract aanvankelijk voor de duur van 6 maanden
  • Een dienstverband voor bij voorkeur 38 uur per week
  • Een salaris in FWG 65 conform CAO Ziekenhuizen
  • Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. I. van der Lee (opleider) of Dr. D. Snijders (medisch manager) via telefoonnummer 023 – 224 59 14.

Je kunt online solliciteren via MSCK-HR@spaarnegasthuis.nl .

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

Meer informatie