ANIOS Longziekten

10 september 2021  Jeroen Bosch Ziekenhuis  ('s-Hertogenbosch)

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft als ambitie om het meest patiëntgerichte en patiëntveilige ziekenhuis van Nederland te zijn. Het ziekenhuis is gelegen aan de rand van ‘s-Hertogenbosch. Het ziekenhuis heeft 730 bedden en ruim 4000 medewerkers waarvan 240 medisch specialisten. Door investeringen in de laatste innovatieve technologieën, in combinatie met het toepassen van de nieuwste methoden en technieken op gebied van diagnostiek en behandeling bieden zij de best mogelijke zorg aan de patiënten. Zorg op maat, respect en openheid zijn vanzelfsprekend. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt een stimulerend werkklimaat met volop kansen voor professionals met een hart voor zorg.

De afdeling longgeneeskunde beschikt over 32 bedden en heeft een staf van 8 longartsen en 12 arts-assistenten (6-7 AIOS longziekten/AIOS interne/ANIOS). Naast onderwijs en wetenschappelijk onderzoek oefenen wij ons vak in de volle breedte uit. Daarbij hechten wij aan goede onderlinge verhoudingen.

Functie

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste collegae met een afgeronde opleiding tot basisarts, met affiniteit voor de longziekten en tuberculose. Je kunt goed communiceren in wisselende situaties. Je stelt prioriteiten in de werkzaamheden en handelt volgens gemaakte afspraken en protocollen. Je wilt graag kennis maken met alle aspecten van de longgeneeskunde en je wilt je hierin breed ontwikkelen. Je neemt graag onder supervisie de verantwoordelijkheid van de totale medische zorg. Bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden om een opleidingsplaats te krijgen. Wij werken samen in de OOR-Utrecht.

Daarnaast is er in het Jeroen Bosch Ziekenhuis de mogelijkheid om als ANIOS een traineeship te volgen. Je wordt in de gelegenheid gesteld om, naast het leren op de werkplek, jezelf verder te ontwikkelen. We bieden speciaal voor ANIOS workshops aan die gericht zijn op professionele en persoonlijke ontwikkelaspecten.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt gebruik maken van de faciliteiten die de Jeroen Bosch Academie te bieden heeft. In dit Leerhuis zijn het wetenschapsbureau en de bibliotheek gehuisvest en zijn verschillende mediafaciliteiten aanwezig.

Honorering is conform CAO Ziekenhuizen.

Dienstverband

Voor deze functie betreft het een dienstverband voor 1 jaar.

Informatie/sollicitatie

Voor meer informatie: dr. MEAC Broeders, longarts/opleider,  dr. SA Smulders waarnemend opleider longgeneeskunde telefoonnummer 073 - 553 24 63.

U kunt uw sollicitatie voorzien van cv richten aan:
Dr. M.E.A.C. Broeders, longarts
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ  ’s-Hertogenbosch
of per email: m.broeders@jbz.nl

Meer informatie