ANIOS Longgeneeskunde

25 november 2021  Amphia Ziekenhuis  (Breda)

ANIOS Longgeneeskunde

Wat ga je doen?

Als ANIOS Longgeneeskunde werk je onder supervisie en verzorg je samen met je collega ANIOS en AIOS de diensten. De opgedane kennis en ervaring sluit overigens ook goed aan op het curriculum van de huisartsenopleiding.

Jij doet op het gebied van patiëntenzorg over de volle breedte ervaring op met pulmonale pathologie. Dit wordt door eerdere arts assistenten als erg positief en leerzaam beoordeeld. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om wetenschappelijk onderzoek te verrichten en hier ondersteuning bij te krijgen.

Met wie?

Het Amphia Ziekenhuis is een groot perifeer ziekenhuis met STZ status en JCI accreditatie. Naast opleiding zijn de speerpunten van de afdeling Longgeneeskunde: Longoncologie, Slaapcentrum en het Astma COPD expertisecentrum. De vakgroep Longziekten beschikt over een A opleiding en kan daarom de gehele opleiding voor AIOS Longziekten verzorgen. Als ANIOS krijg je dan ook de kans om hierbij aan te sluiten om je verder te ontwikkelen. Derhalve bieden wij een gestructureerd lokaal cursorisch onderwijsprogramma, alsmede een lokaal en regionaal refereerprogramma. De programma’s zijn geheel gemoderniseerd en aangepast aan de nieuwste inzichten en opleidingseisen.

Vanwege de A opleiding is er een goed en veilig opleidingsklimaat. Momenten in de patiëntenzorg worden gebruikt als opleidingsmoment waardoor jouw ontwikkeling een continu proces is.

Werken bij Jouw Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben JIJ?

  • Je bent een enthousiaste basisarts met affiniteit voor zowel brede als op het individu gerichte patiëntenzorg in de Longgeneeskunde.
  • Jij bent ambitieus, collegiaal en enthousiast.
  • Je beschikt over goede sociale en contactuele eigenschappen.

 Wat kan je van ons verwachten?

  • In eerste instantie een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid kan je later solliciteren op een opleidingsplaats.
  • Een salaris binnen FWG 65 (min. € 3.774,- tot max. € 5.620,-).
  • 8,3% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
  • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
  • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto.
  • Een actieve arts assistenten vereniging.

 

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over deze rol bij Amphia?
Neem dan contact op met Dr. M.J.J.H. Grootenboers, longarts en opleider, mgrootenboers@amphia.nl , telefoonnummer 076 - 595 31 21.

Sluitingsdatum: 10 januari 2022

!!!! Sollicitaties naar mgrootenboers@amphia.nl.