Fellowship thoracale oncologie

7 december 2021  Erasmus MC  (Rotterdam)

Fellowship thoracale oncologie

Afdeling Longgeneeskunde

 40 uur per week

Functie-inhoud

Gedurende een periode van 1-2 jaar ga je je expertise op het gebied van de thoracale oncologie vergroten. Je neemt deel aan poliklinische en klinische activiteiten alsmede aan multidisciplinaire overleggen. Het is tevens mogelijk ervaring op te doen en/of uit te breiden op het gebied van E(B)US technieken. Op de afdeling wordt zeer veel hoog kwalitatief onderzoek verricht, op het gebied van immuno-oncologie, driver-mutaties en neuro-endocriene tumoren, waar je uiteraard ook bij betrokken zult worden. Desgewenst behoort een promotietraject tot de mogelijkheden.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Longgeneeskunde is onderdeel van het Thoraxcentrum. Binnen de Thoracale Oncologie is veel samenwerking tussen de longartsen, thoraxchirurgen, internist-oncologen, radiotherapeuten, radiologen, nucleair-geneeskundigen, de afdeling Pathologie en Oncologie verpleegkundigen. Planning, efficiency, borging van processen en een kwalitatief goede en veilige patiëntenzorg zijn belangrijke aspecten. De afdeling heeft een sterke focus op wetenschappelijk onderzoek. Er wordt zowel klinisch, translationeel als fundamenteel onderzoek gedaan. Er lopen ruim 100 klinische studies, welke worden ondersteund door het eigen research bureau van de afdeling. In het onderzoekslaboratorium vindt op zeer hoog niveau onderzoek plaats, onder andere op het gebied van immuniteit van de longen en immuun-oncologie.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega met affiniteit met de thoracale oncologie. Je bent communicatief vaardig en kunt zowel goed zelfstandig werken, als samenwerken.
Ook kandidaten die in de laatste periode van de opleiding zijn,  worden van harte uitgenodigd te reageren. Desgewenst is een verdiepingsstage als opstap naar het fellowship mogelijk.
Bekijk hier onze voorwaarden voor indiensttreding.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar, uit te breiden naar 2 jaar
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 7.371,- (schaal MS) bij een volledige werkweek van 40 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Prof. Dr. Joachim Aerts, afdelingshoofd longgeneeskunde, telefoon: 010 - 704 37 77 of Dr. M.S. Paats, longarts, m.paats@erasmusmc.nl, telefoon: 010 - 704 37 77.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton op de website (volgt nog).