ANIOS Longziekten

4 januari 2022  Rijnstate  (Arnhem)

1FTE ANIOS Longziekten 

Werken in een prettig team waar we oog voor elkaar hebben!

De vakgroep Longziekten van Rijnstate is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en actieve ANIOS. Het gaat in principe om een fulltime aanstelling.

Je verricht patiëntenzorg op de klinische longafdeling en acute opname afdeling. Na een inwerkperiode doe je mee in de avond, nacht en weekenddiensten. De nachtdiensten worden ingeroosterd afwisselend met de afdeling geriatrie.  

Ben je basisarts of rond je binnenkort de studie geneeskunde af, dan nodigen wij je van harte uit om mee te solliciteren. Affiniteit met het specialisme longziekten is fijn maar geen harde vereiste. Klinische ervaring is welkom maar niet noodzakelijk. Ook als je ervaring op wilt doen binnen de longziekten in het kader van een andere medische vervolgopleiding ben je van harte welkom.

Werken op de afdeling

Wij bieden een inspirerende plek binnen een enthousiast team waarbij er sprake is van een prettige omgang tussen assistenten, longartsen en verpleging. De vakgroep beschikt over de volledige opleiding tot longarts. De longartsen zijn betrokken en laagdrempelig benaderbaar. ANIOS hebben dezelfde mogelijkheden met betrekking tot het volgen van onderwijs als de AIOS. Doorstromen naar de opleiding tot longarts behoort tot de mogelijkheden.

Werken bij Rijnstate

Honorering conform CAO Ziekenhuizen.

Waar bent u goed in

Je bent een BIG geregistreerde arts
Je bent een betrokken en actieve ANIOS

Interesse?

Ben jij de actieve ANIOS die ons enthousiaste team komt versterken? Reageer dan nu op deze vacature! Je sollicitatiebrief met CV kunt je richten aan de heer Peter de Jong, longarts en specialist manager; secretariaat: awesthof@rijnstate.nl

Vacature Rijnstate website: https://www.werkenbijrijnstate.nl/vacatures/medici/anios-longziekten-1/  

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter de Jong, longarts of Lisette van der Velden, longarts of een van de andere longartsen, te bereiken via 088 – 005 6638 (secretariaat longziekten) of 088 – 005 8888.

 

Meer informatie