ANIOS Longziekten

13 juni 2022  Noordwest Ziekenhuisgroep  (Alkmaar)

Wil jij jezelf bekwamen in het werken als basisarts/arts-assistent en bijdragen aan goede zorg voor kwetsbare patiënten? De organisatorische eenheid Longziekten is op zoek naar flexibele, enthousiaste, ambitieuze en in oplossingen denkende artsen die onze groep willen versterken als

ANIOS Longziekten

Wat ga je doen?

De ANIOS draagt samen met de andere A(N)IOS zorg voor de patiënten op de afdeling Longziekten onder supervisie van de longartsen. Het betreft een uitdagende baan met zowel afdelingswerk als spoedeisende zorg.

Wat vragen wij van jou?

Onze nieuwe collega is een enthousiaste arts-assistent/basisarts die graag in een team werkt en  affiniteit heeft met het vakgebied longziekten. Ook ANIOS met voorliefde voor een ander vakgebied die ervaring willen opdoen met longziekten, zijn van harte welkom. Je bent nieuwsgierig en analytisch met een wens om te leren.
Dit neem jij mee:

  • BIG registratie als basisarts
  • goede communicatieve vaardigheden en kwaliteiten als teamspeler
  • kwaliteiten om het geheel te overzien en je te verdiepen in multi-problematiek
  • ambitie, flexibiliteit en daadkracht

Wat stellen wij daar tegenover?

  • een interessante en uitdagende (fulltime of parttime) baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • mogelijkheden tot volgen van cursussen en intervisie van de Noordwest Academie
  • mogelijkheden voor andere scholing en congresbezoek
  • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 5.504,- bruto per maand op basis van 38 uur per week, FWG 65)
  • een contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness

Waar ga je werken?

De afdeling Longziekten van locatie Alkmaar wordt gekenmerkt door een positieve sfeer. We proberen vanuit de patiënt te denken en streven naar het leveren van optimale kwaliteit en service. We zijn breed georiënteerd en oefenen het vak in alle facetten uit. Er is een Eerste Hart-Long Hulp (EHLH), waar de acute longpatiënten worden opgevangen. Doordat longartsen en cardiologen hier naast elkaar werken, is heel laagdrempelig onderling overleg mogelijk, wat door assistenten van beide vakgroepen erg wordt gewaardeerd.

Door het grote adherentiegebied en gevarieerde patiëntenaanbod kan veel ervaring worden opgedaan, niet alleen met het werken op de verpleegafdeling, maar ook in de acute opvang en met poliklinisch werk. Er is een erkende opleiding Longziekten en tuberculose en door de gehele opleidingsgroep wordt veel tijd besteed aan onderwijs en multidisciplinaire besprekingen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen AIOS en ANIOS. We vinden het belangrijk dat supervisoren laagdrempelig benaderbaar zijn en dat er onderlinge betrokkenheid is.

Over Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

Ben je enthousiast?

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur een motivatiebrief en cv naar: N. Barlo, longarts: nicole.barlo@nwz.nl, K. Grijm longarts en opleider (k.grijm@nwz.nl) en H. Hellenberg, planner longziekten (h.hellenberg@nwz.nl).