ANIOS Longziekten

16 juni 2022  UMC Utrecht  (Utrecht)

ANIOS Longziekten UMC Utrecht

  • 46 uur per week
  • Aanstelling voor 6 maanden met uitzicht op verlenging

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele ANIOS, die zo spoedig mogelijk ons team kan komen versterken. Als ANIOS op de afdeling Longziekten ben je actief in de klinische patiëntenzorg inclusief diensten. Je werkt onder supervisie en leert alle aspecten van de verschillende gebieden van de longziekten goed kennen. Op de afdeling Longziekten van het UMC Utrecht kom je ook in aanraking met specifieke deelgebieden binnen de longziekten zoals de longoncologie inclusief de zorg voor post-operatieve patiënten, cystic fibrosis, en longtransplantatie. Ook het Centrum voor Thuisbeademing maakt deel uit van de afdeling Longziekten van het UMC Utrecht.

Het profiel

  • BIG geregistreerde arts met belangstelling voor de Longziekten.
  • Klinische ervaring en wetenschappelijke belangstelling strekt tot aanbeveling.
  • Een enthousiaste werkhouding en stress bestendigheid.

Organisatie

De afdeling Longziekten van het UMC Utrecht bestaat uit 13 longartsen, arts-assistenten (zowel ANIOS als AIOS), verpleegkundig specialisten, en verpleegkundigen en paramedici.

Op de afdeling Longziekten van het UMC Utrecht worden longartsen opgeleid in samenwerking met onze partners binnen de OOR Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. 

Opmerkingen en contactinformatie

Uw sollicitatie graag aanleveren via secretariaatlongziekten@umcutrecht.nl

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met René Schweizer, longarts en opleider, via (088) 7556180 of via eerder genoemd email adres.