De voortoets van de Bronkhorst staat klaar in de Digitale Leeromgeving (DLO) onder de naam Voortoets Bronkhorst 2023 - 2024.

U heeft een mail ontvangen waarin precies staat hoe u toegang kunt krijgen tot de DLO. Kijk in uw spambox als u de mail niet direct in uw inbox vindt. In deze mail staat hoe u in kunt loggen, de inlognaam is uw mailadres (het adres waarop u dit bericht ontvangt). Als u de mail over de DLO niet kunt vinden: Vul hier uw e-mailadres in  om uw wachtwoord te resetten. U ontvangt dan een e-mail met instructies zodat u zich alsnog kunt aanmelden voor de DLO.

Over de voortoets
Om zoveel mogelijk uit uw deelname aan de Bronkhorst te halen is het bestuderen van de aanbevolen literatuur en het maken van de daaraan gekoppelde voortoets een goede voorbereiding. De aanbevolen literatuur vindt u onder de tegels Literatuur lezingen en Literatuur werkgroepen. De voortoets vindt u onder de tegel Voortoets.
U ontvangt direct feedback op de door u gegeven antwoorden. Na het volledig maken van de voortoets en deelname aan de Bronkhorst in Veldhoven ontvangt u 8 extra accreditatiepunten.

Als er vragen zijn hierover neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@nvalt.nl.