Stoppersclub

Inschrijven

Gratis Webinar Stoppen met roken door Wanda de Kanter

25 juni om 11 - 12 uur en 19.30 - 20.30 uur. Duur: 60 minuten.

Schrijf je nu in

Nu is het moment om te stoppen

Stoppen met roken was altijd al een goede beslissing omdat het je zoveel gezondheidswinst oplevert. Maar juist nu ten tijde van het coronavirus wordt stoppen met roken nóg belangrijker. Er is steeds meer bewijs dat rokers kans hebben het virus sneller op te lopen en meer gevaar lopen bij het verloop van de virusinfectie / Covid-19 .

Daarbij is het ook nu de tijd om gewoontes te doorbreken want het leven ziet er de laatste weken toch al anders uit dan we gewend waren. En juist ook het doorbreken van patronen kan je helpen succesvol te stoppen.

Wanneer:          25 juni, 11 – 12 uur, 19.30 - 20.30 uur
Duur:                  60 minuten
Kosten:               Gratis

Het webinar stoppen met roken

Wanda de kanter gaat je in 30 minuten inspireren, motiveren en voorbereiden om na te denken over stoppen met roken. Ze geeft je tijdens dit Webinar allerlei tips en zal je ook uitleggen waarom je zo verslaafd bent aan je sigaret en wat je kunt doen om dat te doorbreken. Ook ga je samen kijken waarom je nou eigenlijk rookt en wat stoppen met roken je zou opleveren nu en in de toekomst. Met heldere voorbeelden, tips, filmpjes en een motiverend verhaal word je aan het denken gezet en zou het zomaar kunnen dat je na dit Webinar besluit dat je wilt stoppen met roken!

Stel je vraag!

De laatste 20 minuten van het webinar behandelen we nog een aantal van jullie vragen. Bij inschrijving kun je een vraag opgeven. Genoeg reden dus om je vandaag nog in te schrijven voor het webinar Stoppen met roken!

  • Waarom juist nu stoppen met roken
  • Risico’s van roken en Covid-19
  • Uitleg over de werking van verslaving
  • Tips hoe jij deze verslaving de baas kunt
  • Tips om te stoppen met roken

Schrijf je nu in!