Lidmaatschap

Ledenadministratie

Graag houden we onze ledenadministratie actueel. De meeste wijzigingen in uw persoonlijke gegevens kunnen aan ons worden doorgegeven via het ledenportaal: https://nvalt.demedischspecialist.nl.  

Een wijziging van het werkmailadres, de afronding van de interne vooropleiding/de longopleiding of een wijziging van het lidmaatschap kan niet worden doorgegeven via het ledenportaal. Deze wijzigingen ontvangen wij graag per mail aan secretariaat@nvalt.nl.

Bent u longarts en verhuist u naar het buitenland? Dan kan de adreswijziging via het ledenportaal worden doorgegeven, maar ontvangen wij deze melding ook graag per mail aan secretariaat@nvalt.nl. Uw abonnement kan dan voor het volgende kalenderjaar worden omgezet.

Nieuwe leden

Via onderstaand online formulier kunt u zich aanmelden als lid van de NVALT.

U wordt verzocht een pasfoto (in kleur), een kopie van het RGS opleidingsschema en - als u kiest voor automatische incasso - de ondertekende machtiging te uploaden. Wilt u geen automatische incasso, dan wordt een bedrag van 50 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Zonder pasfoto en - als u kiest voor automatische incasso - de ondertekende machtiging, wordt uw inschrijving niet in behandeling genomen. Het formulier voor de doorlopende machtiging vindt u hieronder.

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform het privacystatement.

U heeft kennis genomen van de NVALT-voorwaarden en statements