Gecombineerd lidmaatschap De Jonge Specialist en de NVALT

Als aios en NVALT-lid adviseren wij je om lid te worden van De Jonge Specialist. De NVALT zal dan zorgdragen voor het uitwisselen van je persoonsgegevens. Dit kun je eenvoudig aangeven door dit in het lidmaatschapsformulier aan te vinken. Als DJS-lid versterk je de stem van aios in Nederland en ontvang je veel persoonlijke voordelen. Dit lidmaatschap is daarnaast dé opstap voor je verdere carrière. Je wordt geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen over onder andere de arbeidsvoorwaarden, opleidingen, herregistratie eisen, beleidszaken en carrièrezaken. Daarnaast kan je kosteloos gebruikmaken van de juridische dienstverlening en profiteer je van kortingen en aanbiedingen. Bovendien ben je verzekerd van rechtsbijstand bij arbeidsrechtelijke problemen. Lees meer over jouw voordelen op de website van DJS of van LAD. Bekijk ook de DJS Academie voor korting op trainingen en events speciaal voor jonge artsen. Hierbij ontvang je de belangrijkste informatie over jouw lidmaatschap.

Contributie

De contributie van De Jonge Specialist bedraagt in 2024 € 160,- per kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd en loopt per kalenderjaar. Opzeggen moet uiterlijk voor 1 december voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar gebeuren. Dit kan je zelf doen door een e-mail te sturen naar ledenbeheer@dejongespecialist.nl . Vergeet niet om ook de NVALT hiervan op de hoogte te stellen.

Vergoeding contributie

Je kan minimaal 42 procent van het lidmaatschap vergoed krijgen via jouw werkgever. Meer informatie hierover vind je op onze website of neem contact op met jouw P&O adviseur in het ziekenhuis.

Heb je vragen?

Dan kun je contact opnemen met De Jonge Specialist op telefoonnummer (088) 13 44 122. Heb je een specifieke vraag over je lidmaatschap/gegevens, juridische zaken of aan het bestuur van De Jonge Specialist stuur dan afhankelijk van je vraag een mail naar: ledenbeheer@dejongespecialist.nl of info@dejongespecialist.nl.
Je adresgegevens kun je aanpassen via het ledenportaal van de NVALT op https://nvalt.demedischspecialist.nl